11de Débloc’BiellesDate / Heure
Date(s) - 22/04/2023 - 07:30 - 17:30

Emplacement :
L'embuscade

Catégories


Beste vrienden,

Zoals vorig jaar zal de 11de Débloc’Bielles gereden worden in de streek ten zuidoosten van Mons, met een klein grensoverschrijdend parcours in Noord Frankrijk. De formule is zoals vorig jaar met een laat middagmaal zonder het inmiddels traditioneel geworden ontbijt in de voormiddag te vergeten.

Het parcours zal heel ontspannen rijden toelaten ver van het drukke verkeer. Voor deze 11 de editie hebben wij weer prettige kalme wegen gevonden.

Deze organisatie laat u toe uw pionier automobiel of veteran car klaar te maken voor het seizoen 2023. Het  parcours is ongeveer 80 km en is voor onze heel oude automobielen en moto’s best geschikt.

Bijstand is ook voorzien, mochten er pannes zijn.

Aan deze rit kunnen enkel auto’s en moto’s (entre-tubes) gebouwd vóór 1919 deelnemen. Voor onze Belgische leden moeten de auto’s door de club gedateerd zijn of de aanvraag hiertoe moet ingediend zijn.

Wij nemen een vroege start , zijnde 8.30 uur

Inschrijven kan tot uiterlijk 11 APRIL 2023.

Belangrijk  : Gelieve deze datum te respecteren. De inschrijving wordt pas definitief na betaling ervan.

R E G L E M E N T

Alle voertuigen moeten in perfecte rijdende staat zijn. De wegcode geldend in de landen die aangedaan worden dient te worden gerespecteerd. Er moet een gevarendriehoek, een achteruitkijkspiegel, een brandblusser, een eerste-hulp kistje en een veiligheidsjasje aan boord zijn. Het inrichtend comité houdt zich het recht voor het parcours te veranderen en alle maatregelen te nemen die zich zouden opdringen voor een goed verloop van het evenement. De commissaris-generaal heeft ook het recht een deelnemer uit te sluiten die de wegcode niet zou naleven of die door zijn gedrag de club oneer zou aandoen. Elke deelnemer blijft verantwoordelijk voor zijn eigen goederen en zijn wagen. De verantwoordelijkheid van de Club zal niet kunnen ingeroepen worden in geval van brand, diefstal, verlies, schade, vandalisme of ongeluk met de voertuigen. De rol van de wegcommissarissen beperkt zich tot het duidelijker maken van de signalisatie, maar zij kunnen zich in geen geval in het verkeer opdringen. De grootste voorzichtigheid blijft geboden voor de volledige rit. Bij ernstige pech beperkt de taak van de volgwagen zich tot het terugbrengen van het voertuig aan de start of op een veilige plaats. De verkeersregels met inbegrip deze over het gebruik van alcohol in het verkeer dienen ten allen tijde te worden gerespecteerd.      

P R O G RA M M A

OPGELET : vroege start om 8u30

Voormiddag : ± 70 km Namiddag : ± 10 km

Vanaf 07u30 : Afspraak op de Place de Cuesmes waar trekkers en trailers kunnen geparkeerd worden

        Documenten en koffie in « L’Embuscade »

08u30 : Start van de eerste rit

09u30 : Uitgebreid streekgebonden ontbijt

12u00   : Halte voor een aperitiefje

14u30   : Middagmaal in restaurant  La Marelle  te Blaregnies

16u00 : Terug naar Cuesmes

16u30: Aankomst op de Place de Cuesmes en ……afscheidsdrink!

      I N S C H R I J V I N G

Omvat :

  • rallyplaat voor de auto.
  • souvenir
  • koffie in “l’ Embuscade” – Place de Cuesmes
  • landelijk en streekgebonden ontbijt
  • middagmaal, drank inbegrepen, in restaurant “La Marelle” te Blaregnies
  • stop om de mechanieken af te koelen
  • afscheidsdrink bij de aankomst
  • technische bijstand

Voor het organiserend comité :

Philippe BREBANT & Pol SONET              

Voor het bestuursorgaan van de RVCCB :

Didier LIEGEOIS, Voorzitter

 

Inschrijving via het reserveringssysteem

Men moet zich inschrijven alvorens toegang te hebben tot het online reserveringsysteem.

 


Réservations

Les réservations vous sont fermées. Les raisons peuvent être : "elles ne sont pas encore disponibles, date de vente ultérieure", "vous n'êtes pas connecté au site", "votre catégorie de membre ne vous donne pas accès à cet événement" - Reservaties zijn niet mogelijk , reden : nog niet open, U bent niet ingelogd, uw ledenstatus geeft u geen toegang tot dit evenement