19 de BRABANT RITDate / Heure
Date(s) - 07/05/2023 - 08:00 - 17:30

Emplacement :
FERME DE WOO

Catégories


Het is meer dan tien jaar geleden dat de laatste ‘Brabant’ onder RVCCB vlag gereden werd. Edward Thuer en Philippe Godin hebben besloten deze rit opnieuw op de kalender te plaatsen.

Alle leden van de club zijn welkom met hun automobiel van vóór 1940 die door de club aanvaard wordt en gehomologeerd is of waarvoor de aanvraag werd ingediend.

Vertrek en aankomst gebeuren in de FERME DE WOO te Rosières (uitrit E411 n° 3, Terhulpen / Genval Meer of uitrit n° 4 Rosières St André)

R E G L E M E N T

Alle voertuigen moeten in perfecte rijdende staat zijn. De wegcode geldend in de landen die aangedaan worden dient te worden gerespecteerd. Er moet een gevarendriehoek, een achteruitkijkspiegel, een brandblusser, een eerste-hulp kistje en een veiligheidsjasje aan boord zijn. Het inrichtend comité houdt zich het recht voor het parcours te veranderen en alle maatregelen te nemen die zich zouden opdringen voor een goed verloop van het evenement. De organisator heeft ook het recht een deelnemer uit te sluiten die de wegcode niet zou naleven of die door zijn gedrag de club oneer zou aandoen. Elke deelnemer blijft verantwoordelijk voor zijn eigen goederen en zijn wagen. De verantwoordelijkheid van de Club zal niet kunnen ingeroepen worden in geval van brand, diefstal, verlies, schade, vandalisme of ongeluk met de voertuigen. De rol van de wegcommissarissen beperkt zich tot het duidelijker maken van de signalisatie, maar zij geen gezag over het verkeer. De grootste voorzichtigheid blijft geboden voor de volledige rit. Bij pech, gebeurt het laden en vastzetten van het voertuig op de takelwagen onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar en in overleg met de pechverhelper. Het voertuig wordt teruggebracht naar het punt van vertrek of naar een dichter bijgelegen plek aangegeven door de  eigenaar.

                                                 

PROGRAMMA VAN DE RIT

totaal aantal kilometers  148 KM 

Ontvangst in Ferme de Woo, rue de Genval 2, 1331 Rosières St André, vanaf 8u. Ruime parking voor de trailers

Ontbijt van 8u tot  9u  – informatie over het verdere verloop van de dag

Om 9u30  start van de ochtendrit door Waals Brabant (66km)

Pauze rond 11u30  aan de  Golf de Falnuée te Mazy met drink

12u 30 vervolg van de rit door Waals Brabant, die leidt naar de Ferme de Woo in Rosières St André (82km)

Einde van de rit rond 15u30, aperitief , na-middagmaal met drank, dessert en verrassing

Einde van het evenement zoals het u best uitkomt in functie van uw weg terug naar huis.

Zijn in de inschrijving begrepen :

  • de rallyplaat
  • souvenirs en attenties
  • ontbijt
  • drank in Falnuée
  • maaltijd met drank, dessert en koffie.
  • pilootwagen
  • assistentie langs het parcours .

OPGELET  : het aantal deelnemende auto’s wordt beperkt tot max  25

Inschrijven kan tot uiterlijk 25 april 2023 .

Mocht uw vooroorlogs voertuig pech hebben vóór de start dan kan u enkel deelnemen met een ander vooroorlogs voertuig of met de moderne auto (- 15 jaar) en moet u de organisator hiervan op de hoogte brengen.

De organisatoren

  • Edward Thuer 0478 400 513 (fr en nl)
  • Philippe Godin 0478 601 363

 

Inschrijving via het reserveringssysteem

Men moet zich inschrijven alvorens toegang te hebben tot het online reserveringsysteem.

 


Réservations

Les réservations vous sont fermées. Les raisons peuvent être : "elles ne sont pas encore disponibles, date de vente ultérieure", "vous n'êtes pas connecté au site", "votre catégorie de membre ne vous donne pas accès à cet événement" - Reservaties zijn niet mogelijk , reden : nog niet open, U bent niet ingelogd, uw ledenstatus geeft u geen toegang tot dit evenement