L to BDate / Heure
Date(s) - 01/11/2022 - Toute la journée

Catégories


In 2021 konden de talrijke intense buien de deelnemers niet ontmoedigen , wel integendeel. Zij die deelnamen aan wat nu de Belgische London to Brighton wordt genoemd vroegen ons om nog meer ! En dus nodigen wij de eigenaars van pré-1905 automobielen en motocyclettes uit om op 1 november opnieuw een ritje binnenland/kust te rijden.

In tegenstelling tot de Engelse versie voorzien wij wel een en ander te eten en te drinken.

R E G L E M E N T

Alle voertuigen moeten een gevarendriehoek, een brandblusser, een eerste-hulp kit en een veiligheidsjasje aan boord hebben.  De wegcode dient te worden gerespecteerd met inbegrip de bepalingen inzake het alcoholgebruik. Het inrichtend comité houdt zich het recht voor het parcours te veranderen en alle maatregelen te nemen die zich zouden opdringen voor een goed verloop van het evenement. Elke deelnemer blijft verantwoordelijk voor zijn eigen goederen en zijn wagen. De verantwoordelijkheid van de Club zal niet kunnen ingeroepen worden in geval van brand, diefstal, verlies, schade, vandalisme of ongeluk met andere voertuigen. Bij pech is het laden en vastmaken van het voertuig de verantwoordelijkheid van de eigenaar in samenspraak met de pechverhelper. De wagen wordt naar de startplaats gebracht of naar de dichts bij zijnde plaats op aangeven van de eigenaar.

P R O G R A M M A 

Vanaf 8.00 uur : Parking bij Firma Verstraete, Lettenburgstraat 4  te 8490 Jabbeke . Gespreide start rond 9.00 uur voor een eerste rit van 20 km.

Rond 10.00 uur : halte voor koffie en warme soep bij Garage Mercedes – Cools. U krijgt er een box per persoon met  2 koffiekoeken, 2 belegde broodjes en een drankje. Zo komt u zeker de dag door.

Tussen 10.30 uur en 11 uur : gespreid vertrek voor tweede rit van 25 km naar De Haan.

Rond 12.00 uur : aankomst op de dijk van De Haan ( speciale toelating). Het staat u vrij de broodjes te nuttigen of een restaurantje of frietkot te bezoeken.

Rond 13.00 uur : de laatste voertuigen verlaten De Haan voor de derde rit van 15 km naar Jabbeke.

Rond 14.30 uur : er is geen slotceremonie, noch medaille,  noch aandenkplaatje…. MAAR ons lid Paul Henri Franchomme biedt ons een glaasje champagne aan ! En dan kan u nog een braadworstje nuttigen alvorens huiswaarts te keren.

Inschrijvingen uiterlijk tegen 22 oktober 2022

Indien uw voertuig net voor de rit pech zou hebben kan u met de moderne auto volgen. U zal echter geen toegang hebben tot de dijk in De Haan.

Zijn in de inschrijving begrepen :

  • de rallyplaat
  • geplastificeerd roadboek(je)
  • box met ontbijt, broodjes en drank 
  • koffie en soep bij garage Mercedes-Cools
  • champagne aangeboden door Paul-Henri Franchomme
  • braadworst 
  • volgwagen met trailer 

Organisatoren:                                  

Marc Sabbe ( 050 811923) en Guy Mahy ( 0477/69 33 21)                                                             

                                                                                                       


Réservations

Les réservations vous sont fermées. Les raisons peuvent être : "elles ne sont pas encore disponibles, date de vente ultérieure", "vous n'êtes pas connecté au site", "votre catégorie de membre ne vous donne pas accès à cet événement" - Reservaties zijn niet mogelijk , reden : nog niet open, U bent niet ingelogd, uw ledenstatus geeft u geen toegang tot dit evenement