Buitengewone Algemene VergaderingDate / Heure
Date(s) - 04/04/2023 - 18:00 - 19:00

Emplacement :
Tennis club de l'Orée

Catégories


Oproeping: Buitengewone Algemene Vergadering van de RVCCB

De buitengewone algemene vergadering van 25 februari 2023 behaalde niet het vereiste quorum om geldig te beslissen over het voorstel van statutaire wijzigingen en  het huishoudelijk reglement Wij nodigen u uit voor een tweede buitengewone algemene vergadering die zal worden gehouden op 4 april 2023 om 18 uur in de Tennisclub de l’Orée, 59, drève des Brûlés, 1150 Sint-Pieters-Woluwe.

Agenda :

– Controle van de aanwezigheden;
– Goedkeuring van de wijzigingen van de statuten en het huishoudelijk reglement (ROI) aangepast aan de wetswijziging van de wet op de VZW’s;
– Goedkeuring van het voorgestelde Huishoudelijk Reglement.

De aangepaste statuten en het huishoudelijk reglement zijn in bijlage.

Om organisatorische redenen zouden wij het op prijs stellen als u ons van tevoren op de hoogte stelt van uw aanwezigheid.

Met onze beleefde clubgroeten,
Voor de Raad van Bestuur van de RVCCB,

De voorzitter,
Didier Liégeois

_______________________________________________________________________________

                                                      

Indien u niet kan aanwezig zijn kan u uw volmacht geven aan een ander lid door deze af te drukken, te vervolledigen, te tekenen en terug te sturen naar Xavier Durieu, Pierre Delacroixstraat 23, 1150 Brussel, vòòr 28 maart 2023.

de ontwerp-statuten

Huishoudreglement

Volmacht


Réservations

Les réservations vous sont fermées. Les raisons peuvent être : "elles ne sont pas encore disponibles, date de vente ultérieure", "vous n'êtes pas connecté au site", "votre catégorie de membre ne vous donne pas accès à cet événement" - Reservaties zijn niet mogelijk , reden : nog niet open, U bent niet ingelogd, uw ledenstatus geeft u geen toegang tot dit evenement