Datum / Tijd
Datum(s) - 06/09/2020 - Toute la journée

Plaats :
Ferme des Oliviers

Categorieën


6 de 100 km van OPHAIN

Met de medewerking van :

  • Mr André PLASCH.
  • SPRL GENA
  • ROCASSUR SCRL.
  • Mr Alain Allard
  • Carrosserie JANSSENS

 

Aan deze rondrit kunnen alle leden die hun jaarlijkse bijdrage hebben voldaan deelnemen met hun gehomologeerde auto of indien de homologatie aanvraag voor de auto lopende is. Vertrek en aankomst van deze zesde editie gebeuren in FERME DES OLIVIERS 19 CHEMIN DE BAUDEMONT 1400 NIVELLES. Ontvangst vanaf 8.30 uur. Er is een beveiligde parking voor trekkers en aanhangwagens.

 

P R O G RA M M A

 

De rit is 102,00 km lang … heel oude of tragere auto’s zijn ook welkom

Onthaal, ontbijt en documenten vanaf 8.30 uur.

Om 9.30 uur, start van de minder snelle voertuigen gevolgd door de andere voor een rit van 51 km tot aan de verfrissende stop op een unieke plaats, eigendom van één van onze leden die zijn collectie van FN motorfietsen voor u openstelt. Het bezoek is vrij en zal in groepjes van 15 gebeuren. Er kunnen maximaal 3 groepen toegelaten worden. Inschrijven aangeraden.

Rond 12.30 uur vetrekken wij voor het tweede deel van 51 km langs mooie wegen door Waals Brabant naar de startplaats in Nivelles. Zoals elk jaar voorziet André Plasch de bubbels waarna wij aan tafel schuiven voor de lunch en de uitreiking van de wisselbekers

De wisselbeker “CHALLENGE LEON WAUTIER” wordt opnieuw uitgereikt. De winnaar is de jongste deelnemer, lid van de RVCCB, die deelneemt met het oudste voertuig en het volledige parcours aflegt. Daartoe zal het jaar van in verkeersstelling van het voertuig opgeteld worden bij de ouderdom van de bestuurder.

Bijvoorbeeld:

jaar voertuig: 1914, leeftijd piloot:30 jaar = totaal 1944. De wisselbeker komt toe aan het laagste totaal.

Bij ex-aequo komt het oudste voertuig in aanmerking. Indien er toch een ex-aequo zou zijn, wordt het aan de eigenaar van het voertuig met de kleinste cilinderinhoud toegekend. De wisselbeker komt hem/haar toe en zal voor de 100 KM van Ophain 2021 weer worden ingezet. De wisselbeker blijft eigendom van Christian Wautier.

Zij die in aanmerking willen komen voor de beker moeten hun geboortedatum opgeven.

NIEUW : CHALLENGE ANDRE PLASCH voor de bestuurder van het oudste ingeschreven voertuig dat het volledige parcours rijdt. Bij ex-aequo komt de beker toe aan de jongste bestuurder.

De bekers kunnen geen twee jaar op rij door dezelfde deelnemer gewonnen worden

 

Zijn in de inschrijving begrepen :

  • De rallyplaat en het club vaandeltje

  • Ontbijt

  • Verfrissende halte met hapjes

  • Middagmaal (drank inbegrepen)

  • Technische bijstand verzorgd door Carrosserie Janssens

Wij zijn ervan overtuigd dat jullie een heel aangename dag zullen beleven.

 

Voor het organiserend Comité: 

Algemeen Commissaris: Christian, Jocelyne & Michèle Wautier  Mobil: +32 475541924 

Adjunct commissaris : Vanessa Wautier & Catherine Staf.

Print Versie HIER

Einde der inschrijvingen: 27 augustus 2020. of van zodra het maximum toegelaten aantal deelnelers is bereikt BELANGRIJK: de inschrijving wordt pas definitief na betaling.

 

OPGELET : De rit wordt georganiseerd rekening houdend met de Covid 19 regels geldend op 15/7/2020 – Mochten de regels op de dag van het evenement anders zijn, zal iedereen zich eraan moeten houden en kan noch de club noch de organisator verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele aanpassingen aan deze rit.


Reserveringen

Reserveringen kunnen afgesloten zijn . De redenen kunnen zijn: "ze zijn nog niet beschikbaar, latere inschrijfdatum", "je bent niet verbonden met de site", "uw lid categorie geeft u geen toegang tot dit evenement"