Datum / Tijd
Datum(s) - 01/11/2020 - 08:00 - 14:00

Categorieën


Loppem to Blankenberge

De huidige covid situatie maakt reizen moeilijk, ook naar Londen voor de traditionele London to Brighton. De organisatoren van dit evenement stellen voor dat elkeen die die dag zou willen rijden dit ergens in zijn buurt zou doen. Marc Sabbe heeft het vuur aan de lont gelegd en er volgde een vuurwerk van enthousiasme. Onder het vaandel van de RVCCB wordt dus op 1 november een plaatselijke L to B gereden . Alle auto’s en moto’s prè-1905 zijn hartelijk welkom

 

I N D I C A T I E F P R O G R A M M A & T I M I N G

Het wordt een rit ‘ in the style of the London Brighton.’… u weet wanneer u vertrekt , welke route u zou moeten volgen…. en voor de rest ‘trek uw plan’ ! Bijdrage is niet ‘in the style of’

Vanaf 8.00 uur grote parking van Transport Gheeraert, 10 Autobaan, 8210 Zedelgem , dit is vlak bij de afrit E40 n° 7 Loppem . Start rond 9.00 uur voor een eerste rit van 21 km.

Rond 10.00 uur halte in Stalhille voor een koffie. Het is een ruime plaats met tafels en stoelen U krijgt er een box per persoon met 2 koffiekoeken , 2 belegde broodjes en een drink. Zo komt u wellicht de dag door.

Tussen 10.30 uur en 11 uur verspreid vertrek voor tweede rit van 20 km.

Rond 12.00 uur aankomst in Blankenberge voor een halte voor de Pier. In de mate van het mogelijke maken wij foto’s met de Pier op de achtergrond. Deze halte mag iets langer zijn, maar dit zal afhangen van het aantal personen ter plaatse. Blankenberge wenst geen ‘massa’ toeschouwers… gezond verstand zal het halen.

Het staat u vrij de broodjes te nuttigen , een restaurant of frietkot te bezoeken.

Rond 13.00 uur de laatste voertuigen verlaten Blankenberge voor de derde rit van 29 km naar Loppem.

Er is geen slot ceremonie, noch médaille noch aandenkplaatje…. !

 

Inschrijvingen bij RVCCB : graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk tegen

23 October 2020.

Inschrijving bij VCR : zo snel mogelijk om uw startnummer te krijgen die wij in de LB stijl op de rallyplaat zullen drukken.

 

Zijn in de inschrijving begrepen :

  • De rallyplaat met uw LB inschrijvingsnummer

  • geplastificeerd roadboek(je)

  • Box met ontbijt, broodjes en drank

  • koffie bij Marc

  • Volgwagen met trailer

 

Organisatoren: 

Marc Sabbe ( 050 811923) 

Guy Mahy ( 0477/69 33 21)


Reserveringen

Reserveringen kunnen afgesloten zijn . De redenen kunnen zijn: "ze zijn nog niet beschikbaar, latere inschrijfdatum", "je bent niet verbonden met de site", "uw lid categorie geeft u geen toegang tot dit evenement"