Datum / Tijd
Datum(s) - 23/06/2019 - Toute la journée

Plaats :
Musée international du Carnaval et du Masque

Categorieën


6 de « Rit der Generaties »

zondag 23 juni 2019

Met sponsoring van Serrurerie Binchoise : dupliceren van sleutels en afstandsbedieningen voor auto’s met of zonder transponder, 064/339570, www.serrurerie-binchoise.be

Voor deze zesde editie wordt in Binche gestart en is het belangrijkste doel uw passie te delen met kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en meer !

Nieuw in deze editie is een vrijblijvende quiz voor de jonge deelnemers.. Het parcours volgt bijna geen enkele grote baan en laat toe ontspannen, op eigen rythme en in alle veiligheid deel te nemen.

Einde der inschrijvingen : maandag 17 juni 2019 . Geef de organisator een telefoontje op nr 0475/687978 mocht u denken dat uw inschrijving te laat zou aankomen. Automatische bevestiging komt indien u via de website inschrijft .

Mocht u nog voor de start een probleem hebben met het ingeschreven voertuig dan kan u met een ander voor-oorlogse auto deelnemen of met de moderne auto ( jonger dan 15 jaar). Gelieve dan de organisator hiervan in te lichten.

Bij annulering na het afsluiten van de inschrijvingen is geen terugbetaling mogelijk.

BELANGRIJK : de inschrijving wordt pas definitief nadat wij de betaling ervan hebben ontvangen..

Programma:

9u00 – 9u30: ontvangst in Musée International du Carnaval et du Masque, 10 rue Saint-Moustier in Binche – ontbijt en briefing der jonge co-piloten. Parking voor de trailers in Rue des Pastures, 93 in Binche (bij het verlaten van de parking links,dan weer eerste links, aan kruispunt rechts en aan de lichten links tot einde van de markt aan de voet van de collegiale).

9u30 – 10u00: vrije start

10u45 – 11u15: halte en nazicht van de mechanieken en peil

12u30 – 13u00: rustige maaltijd samen of in familie , met de mogelijkheid de jonge kinderen eerst te laten eten. Barbecue + groenten, wijn en water inbegrepen. Mits betaling bestaat de mogelijkheid andere dranken te verkrijgen in het restaurant.

14u00 – 14u30: terugrit

16u00 – 16u30: Aankomst en einde rit op 5km van Binche. Huisbereide taart + koffie of lokaal bier. Prijsuitreiking voor de quizz en souvenirs voor de kinderen onder de 15 jaar.

I N S C H R I J V I N G

De inschrijving omvat :

  • De rallyplaat

  • De pechverhelping (het voertuig wordt maximaal teruggebracht naar de startplaats)

  • Parking voor de trailers (niet bewaakt, noch verzekerd)

  • De roadbook

  • De quiz

  • Het ontbijt in het museum

  • Drank bij de halte

  • Het middagmaal : gegrilde worstjes, merguez, kippebouten en lamsbrochet + keuze aan groenten en sauzen, wijn en water.

  • Stuk huisbereide taart + koffie of lokaal bier.

  • Souvenir/geschenk voor elk kind jonger dan 15

Voor het Organiserend Comité : Nicolas Stalon 0475/687978        

Voor de raad van bestuur van de RVCCB : Didier Liégeois, Voorzitter Xavier Durieu , Secretaris – Generaal

Afdrukbare versie: NL


Reserveringen

Reserveringen kunnen afgesloten zijn . De redenen kunnen zijn: "ze zijn nog niet beschikbaar, latere inschrijfdatum", "je bent niet verbonden met de site", "uw lid categorie geeft u geen toegang tot dit evenement"