E X P E R I E N C E   D A Y   2 0 2 4   P R O G R A M M A

2e Experience Day – 24 maart 2024

Heb je zin om je auto te testen?
Heb je zin om met kinderen of kleinkinderen deel te nemen zonder hoge inschrijving ?
Heb je zin om vrienden uit te nodigen om het vooroorlogs gebeuren te beleven ?
De VETERAN EXPERIENCE DAY is een uitgelezen gelegenheid !

Open deuren, open motorkappen, gedraaide zwengels en leuke ritjes zijn de ingrediënten voor een ontdekkingsdag van de andere automobielen van vóór 1940.Op zondag 24 maart 2024 organiseren wij onze tweede VETERAN EXPERIENCE DAY op de Grand Place van Jauche (tussen Jodoigne en Hannuit) enkel voor pré-1940 automobielen. Ook niet-leden zijn van harte welkom.
De 4 lussen naar keuze (tussen 8km en 32 km) zullen toelaten om een pas gerestaureerde wagen te testen, om kinderen aan te zetten met het oude automobiel te rijden, om de motor beter af te stellen voor het komend seizoen of nog gewoon om met vrienden te genieten.
Afspraak vanaf 9 uur in de “Rustique”, Grand Place 4 in Jauche maar u bent vrij om aan te komen wanneer het u uitkomt en één of meerdere lussen te rijden als u dat zint. Het zijn rustige en gemakkelijke wegen.
Gezien het succes in 2023, is inschrijven vóór 17 maart 2024 wel imperatief .
Met een kleine bijdrage krijgt elke deelnemer de verschillende roadbooks en rallybord.
Een ontbijt en koude schotel en een stuk artisanale taart, aan heel democratische prijzen, kunnen ook besteld worden.
Bestuurders jonger dan 40 jaar die minstens één volledige lus met een prewar rijden, krijgen tot eind 2024 het lidmaatschap van de RVCCB aangeboden. ( waarde 30€)
Aangezien alleen de pre-wars toegang zullen hebben tot de Grand Place in Jauche, zal er een plaats voorzien worden om de trailers te parkeren ; komt u met een na-oorlogs voertuig dan zal u ook buiten de dorpskern parkeren.
Het bestuur

Om zich in te schrijven moet men ingelogd zijn.  zoniet keert het programma naar de startpagina.